Om mig


Jag är en man mitt i arbetslivet. Är utbildad undersköterska med inriktning på psykiatrin Har arbetat inom vården i 15 år. Jag är småbarnspappa. Jag arbetar just nu som elevstöd och på fritidshem på en kommunal skola i en av Norrköpings förorter.

Har varit politiskt aktiv sedan 15 års ålder. Är idag 38 år. Började som djurrättsaktivist men lämnade denna rörelse efter cirka ett år och sökte mig till socialistiska utomparlamentariska grupper där jag var aktiv under 10 år.

Är fackligt aktiv i det medlemsstyrda fackförbundet SAC-Syndikalisterna. Har själv varit i strid med arbetsköparen Norrköpings kommun som försökte blåsa mig på en tillsvidareanställning för att jag var för obekväm. Jag vågade ifrågasätta, krävde att rätt ska vara rätt och ställa de kritiska frågorna.

Som fackligt aktiv fick jag uppdrag som barfota förhandlare mellan 2008-2015 i Norrköpings LS av SAC. En lärorik tid av många fackliga konflikter, förhandlingar med många olika arbetsköpare och strider. Det är lärdomar jag säkert kommer att återkomma till här på bloggen.

Jag kämpar för ett rättvisare, jämlikare, solidariskt och ett klasslöst samhälle.