Folkets Nyheter


Folkets Nyheter är en blogg av arbetare för arbetare. Folkets Nyheter är för oss som har tröttnat på att få stå tillbaka i samhället, på arbetsplatserna och tröttnat på att få bo i en välfärd som är på randen till total nermontering. Vi vill ha en samhällsförändring och det är Folkets Nyheters drivkraft framåt. Syftet med nättidningen Folkets Nyheter är att bredda det svenska medielandskapet och samtidigt lyfta frågor som är viktiga för arbetarklassen.

Folkets Nyheter publicera nyheter, artiklar, kommentarer, analyser och krönikor. Vi publicerar också podcasts som vi gillar och rekommenderar. Här ryms åsikter som inte passar sig inom den trånga åsiktskorridoren då Folkets Nyheter ifrågasätter maktfördelningen med en politikerklass, de ökade ekonomiska klyftorna i samhället, orättvisa och ett allt mer ojämlikt samhällsklimat.

Här på Folkets Nyheter ryms tankar och åsikter om vad arbetarrörelsen och vänstern bör gör för att flytta fram sina positioner men också vad näringslivet. överklassen, arbetsköpare och högern gör för att krympa vår möjlighet att leva värdiga liv.

Folkets Nyheter är partipolitisk obunden och är inte knuten till någon organisation, fackförening eller politisk parti.