SD inga problem att samarbeta med multidömd – allt för att skaffa sig makt

HÖGERN | Vänsterpartiet har beslutat att utesluta Abdikarim Hassan efter att han inlett ett valteknisk samverkan med Sverigedemokraterna. Att Abdikarim Hassan har flertal domar och även fängelsestraff i bagaget stör inte SD för att partiet ska roffa åt sig mer makt.

Nu har V:s partistyrelse beslutat om att utesluta Abdikarim Hassan i Kristianstad. Efter har svikit sina väljare i förorten och huggit arbetarklassen i ryggen. Sedan tidigare har Vänsterpartiets verkställande utskott stängt av Abdikarim Hassan från partiets verksamhet under tiden utredningen pågått om en uteslutning, något som vi berättat tidigare. Det var i mitten av november som det stod klart att Abdikarim Hassan inlett en valteknisk samverkan med Sverigedemokraterna. Han valdes in i kommunfullmäktige i Kristianstad för Vänsterpartiet men är politisk vilde.

Nu har Vänsterpartiets partistyrelse alltså tagit det formella beslutet om att utesluta honom

SD inga problem att samarbeta med multidömd
Sverigedemokraterna kräver krafttag mot kriminalitet och särskilt riktat mot personer som inte är födda i Sverige. Nu ser vi att SD samarbetar med personer som har flera domar är tydligen inte heller något problem för Sverigedemokraterna. Så länge partiet kan roffa åt sig makt så kan partiet se mellan fingrarna. Abdikarim Hassan har ett brottsregister sedan tidigare. Att Sverigedemokraterna sedan tidigare inte har problem om dras egna politiker begår brott vet vi.

Abdikarim Hassan har ett flertal domar. De flesta för narkotikabrott men också för misshandel. År 2001 dömdes han till strafföreläggande för misshandel till dagsböter. 2004 för narkotikabrott till dagsböter. 2005 för Narkotikabrott till fängelse i sex månader. 2007 för narkotikabrott till dagsböter. 2012 till strafföreläggande för narkotikasmuggling (ringa brott) till dagsböter. 2015 för olovlig körning till dagsböter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s