(S)veket mot Ungdomshuset av kappvändare i Socialdemokraterna

UPPSALA | Socialdemokratiska ordförande i kulturnämnden är en riktig kappvändare. Först lovar han att Ungdomshuset verksamget blir kvae. Nu hugger han ungdommarna i ryggen.

Socialdemokraternas ordförande i kulturnämnden Peter Gustavsson, tar nu tillbaka sitt löfte om att ungdomsverksamhet i ungdomens hus ska få vara kvar i sina lokaler efter en eventuell renovering. Det skriver P4-Uppland om.

Står du fast vid ditt löfte om att ungdomsverksamheten ska få vara kvar i dess befintliga lokaler?

– Absolut, jag ser att det vi behöver göra är att hitta en bra övergångslösning under tiden vi renoverar lokalerna, säger Peter Gustavsson (S)

Under tisdagen har uttalandet väckt starka känslor hos de andra partierna, inte minst Socialdemokraternas nya samarbetspartner Liberalerna  De menar att Peter Gustavsson (S) har en egen agenda, och att kulturnämnden inte alls lovar att ungdomsverksamheten får vara kvar i lokalerna.

Men under tisdagseftermiddagen så väljer socialdemokraten Peter Gustavsson att inte hålla lika hårt på sitt löfte om att verksamheten ska få vara kvar i lokalerna. Då hade socialdemokraten plötsligt glömt sitt löfte till Uppsalas ungdomar.

– Hela syftet med den här totalrenoveringen är att skapa en möjlighet att vara kvar i lokalerna, säger Peter Gustavsson (S) ordförande i kulturnämnden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s