Manifestation i Huskvarna efter feg dödsmisshandel av hemlös EU-migrant

HUSKVARNA | På tisdagskväll kommer huskvarnaborna samlas och manifestera för människors lika värde och mot det fega rasistiska våldet hemlösa EU-migranten Gica utsattes för.

På tisdagskvällen kommer flera organisationer i Huskvarna att genomföra en manifestation i Huskvarna för att visa att de står för allas lika värde. Bakgrunden är det misstänkta mordet på EU-migranten Gica som skedde i somras i Smedbyparken i Huskvarna.

– Detta blev en väckarklocka för oss som verkar och lever i Huskvarna. Vi inser vikten av samverkan och att vi som arbetar och möter barn och unga dagligen vill enas och visa att vi står för kärlek, trygghet och alls lika värde, sa rektorn på Alfred Dalinskolan Christin Lund i slutet av oktober.

Flera organisationer, bland annat Alfred Dalinskolan, Svenska kyrkan, Pingstkyrkan, Huskvarna FF, Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet och Jönköpings kommun kommer på kvällen att samlas vid Mjölkafållan i Huskvarna för att manifestera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s