Nazisten Jonas Nilsson utkastad ur Polen – Skulle hålla hyllningsföredrag om apartheid

POLEN | Nazisten Jonas Nilsson avvisades från Polen, dit han rest för att tala om vita minoritetens situation i Sydafrika utifrån ett rasbiologiskt perspektiv.

Nazisten Jonas Nilsson nekades igår inträde i Polen, dit han hade rest för att tala på en konferens om boernas situation i Sydafrika, förtrycket av svarta och hålla hyllningstal för apartheid. Nilsson har tidigare varit aktiv i det nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen men flyttade till Sydafrika där han anslöt sig till vit-maktpartiet AWB. Partiet har tränat sina medlemmar i krigföring och förbereder sig för att ta tillbaka landet genom raskrig.

Enligt Nilsson ska han ha stoppats vid gränskontrollen, där ingen förklaring gavs om varför han nekades inträde. Istället konstaterade man att Polen har rätt att neka honom inträde, gav honom ett fyrsidigt dokument skrivet på polska och satte honom på ett flyg tillbaka till Sydafrika. Inte ens nationalkonservativa Polen vill ha honom i landet.

Nilsson har också varit i Ukraina och poserat i uniform med skjutvapen. I Ukraina ska han umgåtts med före detta nazisten Mikael Skillt. Skillt var en av de mest aktiva i att rekrytera svenska nazister till att delta i striderna i Ukraina. Svenska nazister har misstänkts för krigsbrott under striderna i Ukraina.

“Inget problem att män slår kvinnor”
Jonas Nilsson är aktiv inom kampsporten och utövar Mixed martial arts, MMA. Han har inte vunnit en match sedan april förra året rapporterar tidningen Aktuellt Fokus som tidigare rapporterat om Jonas Nilsson. 2015 satt han på nätet och utmanade oliktänkande nationalister på slagsmål. Då ville han slåss mot “Johan Björnsson” då de inte klarade av att debattera med varandra.

När Nilsson utmanade ”Björnsson” framställde Nilsson sig som jämställdist. Han ansåg att ”Johan Björnsson” var en “kärring” som skulle ha stryk. Samtidigt medgav han att han inte hade några problem med män som slår kvinnor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s