Brandman har avlidit efter svåra skador vid släktningsarbete

ARBETSPLATSOLYCKA | Den brandman som skadades svårt vid släktningsarbete i Ljungskile i våras har avlidit av sina skador.

I april larmades räddningstjänsten till en villabrand i Ljungskile. Under arbetet med att släcka branden föll taket ner på en av brandmännen som stod på en stege för att bekämpa branden. Skriver Svt-väst.

Brandmannen fick livshotande skador när han föll tre meter och fick takdelarna över sig, sedan olyckan har han vårdats på sjukhus. I ett inlägg på sociala medier skriver hans kollegor att han nu har avlidit.

Räddningstjänsten Mitt Bohuslän kommer att hålla en tyst minut klockan 12. Stiftelsen Blåljus startade strax efter olyckan en insamling till förmån för brandmannens familj. Insamlingen genererade ett stort ekonomiskt stöd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s