Thoralf Alfsson (SD) petad ur kommunstyrelsen av sitt egna parti

HÖGERN |  SD:s gruppledare Thoralf Alfsson i Kalmar petas nu ur kommunstyrelsen av sitt sitt parti. Stämningen inom SD verkar ansträngd. 

Sverigedemokraten Toralf Alfsson, förlorar platsen som ledamot i kommunstyrelsen i Kalmar. Alfsson är gruppledare och partiets mest kända namn i Kalmar och blev personvald både till kommun och landsting, det rapporterar Östra Småland.

Orsaken till att Sverigedemokraterna valde att inte låt Alfsson ta plats i kommunstyrelsen är att han för närvarande utreds internt av partiet efter att han uttryckt sig rasistiskt i ett inlägg på Facebook under valrörelsen.

Det var i samband med att en politisk motståndare fällt sexuella kommentarer om Jimmy Åkesson på Facebook under valrörelsen som Alfsson svarade med samma ton och skrev: ”gör oss svenskar en tjänst. Återvandra till ditt hemland, ditt riktiga land, där ni knullar era mammor.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s