NMR:s klistermärken nerrivna efter knappt två timmar i arbetarklassområde

NORRKÖPING | Folkets Nyheter har fått en rapport om att arbetare rivit ner en större mängd NMR klistermärken i arbetarområde Klockartorpet. Klistermärkena han inte sitta uppe två timmar.

Under natten har medlemmar ur nazistsekten Nordiska motståndsrörelsen smutsat ner arbetarförorten Klockaretorpet i Norrköping. Det var ett svar på att boende satt upp antirasistiska klistermärken som svar på NMR:s tidigare besök i bostadsområdet. I skydd av mörkret smög nazisterna runt för att inte bli påkomna och satt upp nazistklistermärken. Men klistermärken hann inte sitta uppe särskilt länge. NMR har inget stöd i området och hatade av många. Det visade bland annat statistik ifrån valet.

Tidigt på morgonen har alla klistermärken rivits ner av arbetare som gick till jobbet och uppmärksammade NMR:s skit. Arbetarna har sett till att området åter är snyggt och städat utan nazistisk hatpropaganda ska möte elever som är på väg till skolan. En del klistermärken hade redan andra varit och rivit på. Många av NMR:s klibbor satt så dåligt att det var inga problem att riva ner rapporterar arbetarna.

– Nazistsvin är riktiga fegisar och de är inte välkomna i vårt bostadsområde, säger en arbetare till Folkets Nyheter.

Arbetarna meddelar att området åter ska fyllas med antifascistiska och klasskampsklistermärken nu när NMR:s hatpropaganda är borttaget. Klockaretorpet är ett arbetarklassområde med en blandad befolkning med både svenska barnfamiljer och barnfamiljer från flera olika delar av värden. Nazister försöker splittra området och skapa en konflikt mellan de som bor i området utifrån vilken hudfärg de är och peka ut invandrare som ansvariga för samhällsutvecklingen.

Uppdatering 16.45
Nu ser Klockaretorpet ut så här. Mycket bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s