Sveriges värsta serievåldtäktsmän släpps nu fri under oktober

ÖREBRO | Niklas Eliasson beskrivs som Sveriges värste serievåldtäktsman släpps fri någon gång under oktober månad utan att vara placerad i frivården. Nu kan han härja fritt och sätta skräck i kvinnorna i Örebro.

Niklas Eliasson beskrivs som Sveriges värste serievåldtäktsman. Han misstänks ha opererat i hemlighet sedan 2005, under sina gymnasieår. Men redan i 13- 14-årsåldern började Niklas Eliasson följa efter människor i Örebro.
I skolan var många av de andra eleverna rädda för honom, och han fick öknamnet ”Kniv-Niklas”.

I juni 2011 dömdes han till tolv års fängelse för två fall av grov våldtäkt, sex fall av försök till våldtäkt, två fall av sexuellt ofredande, olaga hot i ett fall, två fall av misshandel, ett fall av ringa vapenbrott och ett fall av försök till rån. Enligt polisen blev Niklas Eliasson också allt aggressivare med åren och hans beteende allt brutalare

Släpps fri i oktober
Den 11 oktober i år har ”Örebromannen” avtjänat två tredjedelar av sitt straff och blir då villkorligt frigiven. Enligt uppgifter till Nerikes Allehanda är han inte placerad i frivården i Örebro. Utan släpps fri att åter kunna sätta skräck i kvinnorna i Örebro.

Ett av de kvinnliga offren berättar i P3 Dokumentär att hon länge var rädd efter våldtäkten. Hon trodde att Eliasson skulle söka upp henne med avsikt att döda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s