Islamistisk S-politiker utkastad med huvudet före efter att landsmän slog larm

VALET 2018 | En islamistisk socialdemokratisk politiker kastas ut efter sagt att islamska regler väger tyngre än Svenska regler och vill motarbeta Socialtjänstens arbete.

En socialdemokratisk politiker i Blekinge län petas sedan han gjort kontroversiella uttalanden om islam inom ramen för sin personvalskampanj, skriver Sveriges Radio P4 Blekinge.
Mannen uppges ha sagt att islamiska regler är viktigare än svenska regler, och att kvinnor som vill ta av sig slöjan ska motarbetas. Han ska också ha lovat att ändra reglerna så att det blir svårare för socialtjänsten att omhänderta barn som far illa.

Partiledningen i Blekingen blev kontaktade av landsmän till S-politikern som slog larm om hur S-politikerns gjort flera konservativa och tvivelaktiga uttalanden som inte är förenligt med Socialdemokraternas politik.

Den utpekade politikern är medlem i S i Karlshamn sedan ett antal år. Fram till i fredags stod mannen på valbar plats på listorna till såväl riksdagen som kommunfullmäktige och landstinget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s