SD-topp polisanmäld för fusk – Skiter i att jobba och lyfte ändå lön

HÖGERN | SD-toppen i Göteborg, Jörgen Fogelklou som är partiet första namn i valet är polisanmäld för fusk. Han struntar i att komma till jobbet men lyfter ändå lön. 

Jörgen Fogelklou, förstanamn för Sverigedemokraterna i Göteborg, polisanmäls misstänkt för fusk med arbetstider, rapporterar GP.

Partiets tidigare kommunalråd Lars Hansson som nu är politisk vilde säger att Fogelklou uteblivit från jobbet utan att han vare sig begärt semester eller sjukanmält sig. Hansson har lämnat in en polisanmälan samt ett antal dokument som han anser styrker anklagelserna.

Vilken brottsrubricering som kommer att gälka i Jörgens ärende är oklart. Men politikerpampar som Jörgen Fogelklou slipoer ofta undan brott,

One comment

  • Han är ju vald av de röstberättigande till ett förtroende uppdrag,det innebär ett ansvar och i detta fallet kan jag inte förstå att någon som är ikke närvarande på sitt arbete ska uppbära lön,det är ju ändå skattepengar som betalar förtroendevaldas lön.Kan med rätta kallas skattebrott och svek mot väljarna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s