Stökigt runt NMR valtält i Boden – NMR-aktivist attackera 13-åring flicka

VÅLDSHÖGERN | Det blev stökigt runt NMR:s tält i Boden efter att ungdomar fått flygblad i handen som de rivit sönder. Då har vuxna NMR-aktivister gett sig barn i 13-års åldern med fysiskt våld.

Bland valstugorna i Boden samlades många ungdomar för att fördjupa sig om vad de olika partierna står för inför valet. Men när ungdomarna kom till NMR:s valtält blev det bråk. Ungdomar valde att riva flygbaden nazisterna i Nordiska motståndsrörelsen gav dem i handen. Då blev flera ungdomar fysiskt påhoppade av nazisterna. Ordningsvakter och en restaurangägare i närheten säger sig också ha varit tvungen att gripa in under torsdagseftermiddagen. Det rapporterar Svt-Norrbotten

– Jag stod och tittade på allt bakom staketet till min restaurang då jag såg en liten flicka som kastade NMR:s flygblad på marken tillsammans med några andra ungdomar, säger restaurangägaren till Svt.

Sedan menar restaurangägaren att en man tog tag i flickan hårt med båda händerna och knuffade henne till marken.

– Och då hoppade jag över staketet och drog undan henne därifrån för hon var ju bara ett barn i 13-års åldern, säger restaurangägaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s