Youtube har raderat alla AfS filmer från rasistisk valturné

VALET 2018 | Youtube har valt att radera högerextrema Alternativ för Sveriges filmer från partiets rasistiska torgmötesturné på partiets youtube-kanal. Dock är det mycket oklart vem som har raderat filmerna.

Med mindre än två veckor kvar till Sveriges riksdagsval väljer YouTube att radera samtliga filmer från det högerextrema partiets torgmöten under den så kallade ”Återvandringsturnén” som gick ut på att åka runt i landet och hetsa till rasistiskt våld. Tidigare har man raderat kanalen, men återställt den efter att partiet gnällt.

”Fullständig skandal” skriver partiet på sin officiella Twitterkanal.

Youtube har inte gett någon kommentar om varför filmerna har raderats eller av vem. Om raderingen beror på ett tekniskt fel, om partiets företrädare själva valt att radera filerna för lite offerkofta eller om Youtube har raderat filmerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s