NMR:s riksdagskandidater arbetar en majoritet i byggbranschen

VÅLDSHÖGERN | Nazistiska Nordiska motståndsrörelsen riksdagskandidater jobbar en majoritet inom byggbranschen. Dags att islolera antifackliga nazisterna på jobbet.

Av nazistiska Nordiska motståndsrörelsens (NMR) 24 kandidater inför riksdagsvalet är var tredje verksam inom byggsektorn, skriver tidningen Byggnadsarbetaren. Två personer uteslöts förra året ur fackförbundet Byggnads på grund av sina kopplingar till NMR.

– Om vi ser att nazister infiltrerar oss så kommer vi att vidta de åtgärder som behövs, säger Matz Larsson, samhällspolitiskt ansvarig på Byggnads.

NMR är en antidemokratisk, rasistisk och antisemitisk organisation som förbereder sig för ett ”raskrig”, bland annat genom kampsport och knivövningar. De hyllar Hitler och bekänner sig till en revolutionär våldsideologi. Värderingar som är oförenliga med Byggnads stadgar, där alla likas värde och rätt slås fast.

Nazzar ska sitta ensamma i lunchrummet och isoleras
Även Elektrikerförbundet har uteslutit en person med koppling till NMR. Kan hoppas att NMR:arna får mothugg av kollegorna och att nazisterna inte får stå emotsagda. Dock är byggbranschen en bransch som det finns ett problem med rasistiska fördomar.

Låt nazisterna sitta ensam i lunchrummet. En organiserad nazist är ett hot mot hela arbetarrörelsen. Nazisterna i NMR är överklassens och arbetsköparens medlöpare mot oss arbetare med sin antifackliga politik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s