Flera av SD:s valarbetare störde och trakasserade väljare på torgmöte

VALET2018 | Flera sverigedemokratiska valarbetare trakasserade valarbetare från Socialdemokraterna, störde det demokratiska samtalet och tystade väljare som ville ställa frågor vid ett Socialdemokratiskt torgmöte på Östermalm.

Sverigedemokraterna gnäller ofta på att medborgare utnyttjar sin demokratiska yttrandefrihet och protesterar mot partiets borgerliga, antifackliga och rasistiska politik. Nu har Sverigedemokratiska valarbetare stört och avbrutit det demokratiska samtalet mellan Socialdemokratiska politiker och väljare. SD:s valarbetare försökt också skrämma bort väljare från ett torgmöte som hade ett polistillstånd. När väljaren ville ställa frågor så försökte valarbetarna från SD tysta genom att hela tiden avbryta väljaren. SD:arna ska även valt att filma de väljare som gick fram för att ställa frågor.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson har länge gnällt över att partiets torgmöten störts och deras politik ifrågasatts av medborgare på plats. Han får ofta gråta ut i media och får helt okritiskt göra ”försvara yttrandefriheten” uttalanden i tidningar . Men när ska media våga fråga Jimmie Åkesson om hans egna valarbetares beteende. Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson kommer ofta lindrigt undan medlemmarnas, politikernas och partiets valarbetares övertramp. Jimmie Åkesson har hittills inte tagit avstånd från hans egna valarbetares beteende. Jimmie slipper de kritiska frågorna av både journalisterna från de etablerade medierna och under debatter. Det är dags att media ställa Jimmie Åkesson mot väggen och sluta dalta. J med SD.

Läs själva Sossarnas valarbetares redogörelse över SD-valarbetares beteende.

 

Översta bilden till artikeln är ett montage

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s