Norrköpingsbor uppmanas protestera mot högerextrema Alternativ för Sveriges torgmöte

NORRKÖPING | Norrköpingsbor uppamanas att protestera mot det högerextrema partiet Alternativ för Sverige som ska hålla torgmöte i Norrköping på måndag.

Det högerextrema partiet Alternativ för Sverige (AfS) ska åka ut på turné för att marknadsföra sin borgerliga och rasistiska politik. I valturnén kommer partiet göra stopp i Norrköping på måndag.

Norrköping mot rasism har på sin facebooksida gått ut med en uppmaning till Norrköpingsborna att protestera mot högerextremister och visa att rasister inte är välkomna i vårt Norrköping. AfS kommer hålla torgmöter i Hörsalsparken , klockan 12.00.

Del av Norrköping mot rasism uppmaning:
”På måndag, den 13:e augusti kommer det rasistiska högerpartiet Alternativ för Sverige (AfS) till Norrköping. De ska hålla torgmöte i Hörsalsparken, klockan 12.00.

Dra med vänner, familj och arbetskamrater och visa att rasister inte är välkomna i vårt Norrköping. Ta med plakat, saker som låter och ge dem fuck you-fingret. Det är vi som är Norrköping!”

Alternativ för Sverige består av utbrytare och uteslutna ur Sverigedemokraterna som bildat ett nytt högerparti. Partiet beskriver sig som ett radikalt SD som inte hymlar med sin rasism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s