En dåres försvarstal – Alternativ för Sverige försvarar sig med nya lögner

HÖGERN | Efter att bland annat Folkets Nyheter rapporterat om de tre politikerna från högernationalistiska Alternativ för Sverige varit ute och lekt brandmän lång bort från skogsbränderna så går AfS ut och gör en pudel. Det visar sig att pudeln också innehöll lögner. 

Efter att flera påpekat bland annat Folkets Nyheter att det är anmärkningsvärt att AfS-politikerna sotar in sina kläder och ansikten och sedan tar poseringsbilder på en plats där skogsbranden för flera dagar sedan släktes. Allt för att försöka plocka lite politiska poäng med andras tragedi och alla de som är ute och sliter mot skogsbränderna. Folkets Nyheter är inte de enda som reagerat utan flera andra vilket fått William Hanne att gå upp i falsett och försvara AfS brandkårslek i skogen.

William Hahne, vice partiledare att gå ut och göra en pudel på Twitter som retweetats av Alternativ för Sveriges officiella twitterkonto. William till härskt angrepp mot de som vågar kritisera politikertrions foto och film. William försvara AfS-politikernas agerande på Twitter och menar att de deltog i eftersläckningsarbetet som frivilliga deltar i.

Men nu visar det sig att det inte heller stämmer överens med sanningen. Det var en lögn. Som frivillig civilperson, en person som deltar i släckningsarbetet och inte arbetar för räddningstjänsten eller militären ska du anmäla ditt deltagande i skogen i ett speciellt samordningscenter. Detta av säkerhetsskäl för att man ska veta hur många som deltar och vart personer finns ifall vinden vänder med elden.

De tre politikerna från Alternativ för Sverige finns inte registrerade alls. Politikertrion som bestod av bland annat AfS partiledare Gustaf Kasselstrand, Vice partiledaren William Hahne och Viktor Södermark ledarmot i AfS styrelse finns inte med i registrerade över personer som deltar eller deltagit i eftersläckningsarbetet. Det verkar allt mer att bilderna är tagna i en annan skog och som Gustaf med gänget inte varit i Ragunda i Jämtland alls. För en av de som deltar i brandbekämpningen ställer sig en fråga som avslöjar AfS-bilder. ”Ingen i Ragunda har sett blå himmel sedan tragedin slog till. Hur kommer det sig att det är blå himmel på alla bilderna?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s