Jag tar lite semester – kommer att uppdatera lite sporadisk

FOLKETS NYHETER | Efter ett intensivt år så tar jag några veckors vila och laddar batterierna inför hösten och stundande valrörelse.

Sedan Folketsnyheter vaknade till liv under juli månad 2017 har Folkets Nyheter publicera mängder av nyhetsartiklar, kulturnyheter, krönikor och artiklar om arbetsplatskamp. Folkets Nyheter har på ett år blivit en allt starkare röst för arbetarklassen med runt 70 000 läsare i månaden. Folkets Nyheter tar lite ledigt. Jag kommer att uppdatera lite sporadiskt under semesten. I början av augusti är Folkets Nyheter tillbaka igen i full kraft inför stundande valrörelsen.

Hjälp till!
Du kan hjälpa till att utveckla Folkets Nyheter. Tipsa om nyheter, skriv debattinlägg och även skicka in egna artiklar. Vill du komma i kontakt med mig under sommaren är Folkets Nyheters epost: folketsnyheter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s