Vittne: NMR-aktivisterna sparka ner en ung pojke på cykel – polisen strunta i att svara i larmtelefon


ALMEDALEN | Ett vittne på Gotland berättar hur han och en vän blev vittne till hur NMR-aktivisterna helt oprovocerat gav sig på en förbipasserande på cykel. En poliskår som inte orkade svara i telefonen.

Det har kommit många vittnesmål om hur människor misshandlas och hotas av NMR-aktivister utan att polisen ingriper. NMR har hittills kunnat röra sig helt ostört utan polisen på släptåg. Här kommer återberättelse från lördagsmorgonen. En kille står inne på ett café och blev vittne till en oprovocerad misshandel på lördagsmorgonen.

Det är mannens egna ord:
”Imorse var jag och Agnes på ett bageri i Klintehamn på Gotland för att köpa bröd. På uteserveringen när vi kom satt fem NMR-nazister. Vi går förbi dom in på bageriet och efter bara nån minut ser vi genom fönstren hur alla nassarna flyger på en ensam ung kille(17-18 typ) på cykel och sparkar ner honom och cykeln. Vi springer ut och försöker bryta, de fortsätter sparka på honom innan de hotar oss och sen sätter sig ner o fikar igen. Killen tar sin trasiga cykel o drar iväg. Bageripersonalen ringer polisen, får inget svar, nassarna fikar vidare.”

Folkets Nyheter har valt att censurera namnet på vittnen för att inte utsätta denne för risker att utsättas för NMR våld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s