SD anklagas för mobbing av lojal högertidning – reportrarna blev utkastade

ALMEDALEN | När högertidningen Svegot besökte Sverigedemokraternas restaurang åkte de ut med huvudet före. Nu anklagas SD-ledningen för mobbing av högertidningen.

I Almedalen har Sverigedemokraterna hyrt en restaurang som använts som bas av partiet. Högertidningen Svegot som tillhör den rasideologiska miljön med står lojala mot SD:s idévärld besökte partiet för att förmedla partiets åsikter och göra ett reportage till sina läsare som består av SD:s väljarbas. Men reportrarna från tidningen åkte ut. Partiet har aldrig några större problem med Ingrid Carlqvist och tidningar ur den rasideologiska miljön. SD skickade ut hennes tidning Dispatch International till alla sina partimedlemmar som ett stöd när tidningen gick riktigt dåligt.

Ingrid Carlqvist berättar på Svegot om hur de blev behandlade av SD i Almedalen:
”Sedan restaurangen som Sverigedemokraterna hyrde förra året gick i konkurs, har SD stått utan eget ställe.  Men i går lyckades de tydligen köpa in sig på Barbeque & Garden. Om detta visste vi inget när vi styrde kosan mot detta ställe. Visst såg vi SD-flaggorna utanför, men aldrig kunde vi föreställa oss att vi inte skulle vara välkomna.

Hovmästaren hälsade oss välkomna och ordnade snabbt ett bord för fyra. Vi började titta på menyerna, men då dök plötsligt en man upp och sa:

–  Jag ber er att lämna restaurangen. Ni är inte välkomna här. Arrangören vill inte ha er här.”

Nu anklagas SD-ledningen för mobbing av högertidningen och att SD nu skaffat sig egna hackkycklingar efter påståendet att SD under alla år varit utsatta för drev av etablerad media. Nu när partiet istället behandlas med silkeshandskar av gammelmedia så passar partiledningen på att trampa på någon annan säger tidningens .reportrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s