När polisen gav Islamska staten demonstrationstillstånd i Almedalen spreds de skräck

LEDARE | Islamska Staten har fått demonstrationstillstånd i Almedalen. Homosexuella trakasseras och får höra hur de ska dödas, antisemitismen skriks ut, människor går omvägar för att inte bli misshandlade och hela Almedalen är rädda.

Polisen gav Islamska Staten demonstrationstillstånd i Almedalen. Åsiktsfrihet i alla ära. Jag är för yttrandefrihet men det måste ändå finnas visa gränser. Polismyndigheten låter terrorister stå på våra gator och torg. Att polisen ger demonstrationstillstånd till en våldsam sekt som utför sprängdåd mot oliktänkande, begått flera politiska mord och beväpnar sig med kniv för att hugga ner politiska motståndare är problematiskt att de obehindrat ges tillträde att terrorisera sin omgivning helt ostört i Almedalen. Skräck är deras politiska metod att ta kontroll över gatorna och det politiska utrymmet.

Våldssekten vill bland annat:
* Demokratin ska avskaffas.
* En elit ska styra allt, utan att behöva acceptera protester.

* Utbildningen ska minskas och bara utvalda ska få studera efter godkännande.

* Straffen ska öka rejält, inklusive införande av dödsstraff.
* Avvikande åsikter är förbjudna att yttra, folk, inklusive familjemedlemmar, ska anmäla sådant.
* Kvinnosynen är ”tveksam” och kvinnans uppgift är primärt att föda barn.

* Judar ska fördrivas eller utrotas.

* Homosexuella har inga rättigheter att visa sin sexuella läggning, och förväntas hålla sin läggning hemlig för att undvika repressalier.

* Sverige som egen nation ska avskaffas.
* Sektmedlemmarna ska inte bidra till Sveriges välbefinnande, skatteflykt och bidragsmottagande uppmuntras, infiltrering inom viktiga områden uppmuntras (t ex Polis, Militär, Media).
* Internet ska utnyttjas maximalt, medlemmarna ska delta aktivt med att sprida ”Fake News”, använda flera alias, infiltrera motståndargrupper, delta mycket aktivt under flera namn i enkätundersökningar.
* Sektens finansiering håller hemlig, sekten accepterar bidrag från alla, oavsett givarnas agenda, så länge det gemensamma målet finns, att Sverige som nation splittras.
* Medlemmarna förväntas använda våld då detta anses behövas.

Nu handlade denna krönika inte om Islamska staten vilket du kanske trodde. Utan om den nazistiska våldssekten Nordiska motståndsrörelsen som under de senaste dagarna misshandlat, hotat och skapat en otrygg stämning i den politiska cirkusen i Almedalen. Terrorsekterna IS och Nordiska motståndsrörelsen har flera beröringspunkter. Båda ser terrorism som en bra kampmetod, vill skapa skräck och krossa demokratin. NMR och IS vill inför diktatur på deras vilkor. Att begå brott och mörda politiska motståndare belönas av ledningen.

Skulle Islamska staten få demonstrationstillstånd av Polismyndigheten att ställa upp ett bokbord med antisemitiska böcker, hyllat terrorism och sprida texter som hyllar våld. Stå med en högtalaranläggning på högsta volym flera dagar i veckan och hålla tal om hur judar, homosexuella och politiker är världens avskum som inte borde få leva. De ska hängas i lyktstolpar med en hängsnara runt halsen. Det är just detta som NMR står och säger med tillstånd av polismyndigheten. Att terroristerna i Islamska staten skulle få tillstånd skulle aldrig hända. Polisen daltar med terroristerna i NMR. För Polismyndigheten försvara sig med att lika inför lagen även gäller terrorister i NMR.. Nu när polisen slagit fast det så kan vi förvänta oss IS-tält brevid NMR i Almedalen nästa år med ännu mera våld.

För sanningen är att polismyndigheten eller staten kommer aldrig bekämpa naziströrelsen så länge de gynnar maktens intressen att så splittring och använda våld mot de som hotar maktelitens intressen.

Det är du och jag med folklig militans och antifascism som vapen som måste sätta ner foten och kan göra skillnad. Bara vi som kan bekämpa nazisterna och IS. Vi måste tillsammans bekämpa klassamhället som är en grogrund där terroriströrelser som NMR och IS får näring att sprida sin världsbild. Inga poliser, näringslivet, liberaler eller makteliten som trängs i Almedalen vill lösa problemet. De göder rörelserna starkare med ekonomiska och sociala orättvisor i klassamhället.

One comment

  • Hehe mycket bra formulerat. Har också tänkt i dessa banor, liksom antagligen de flesta i Sverige, men inte tänkt på alla bisarra likheter med IS och NMR. Bravo!
    /Emil

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s