Här demonstrerar AfS tillsammans med dömd kvinnomisshandlare

HÖGERN | Högerpartiet demonstrerade tillsammans med kvinnomisshandlaren Hampus Friberg utanför förvaret i Årstorp igår. Att Hampus är dömd flertal gånger för kvinnomisshandel verkar inte beröra inte AfS i ryggen.

Utanför Migrationsverkets förvaret i Årstorp pågick en protest mot utvisningarna. Då dök en grupp från högerpartiet Alternativ för Sverige upp med en banderoll. Bakom AfS banderoll stod nazisten och dömda kvinnomisshandlaren Hampus Friberg som tidigare hette Broomén i efternamn. Det avslöjar AFA Skåne. Hampus är dömd vid flera tillfällen för våld, misshandel och trakasserier mot kvinnor som han levt med.

Hampus har ett långt brottsregister med bland annat ofredande, hemfridsbrott och misshandel. Han hade under en period samröre med nazistiska Nordiska motståndsrörelsen men när hans brottsregister blev offentligt minskade aktiviteten i organisationen. Hampus har fortsatt trakassera kvinnor och efter ha gift sig i december är han åtalad för inte mindre än fyra fall av misshandel och fyra fall av överträdelse av kontaktförbud mot kvinnan han gifte sig med (B 3-18 Hässleholms tingsrätt).

Dömd flera gånger för kvinnomisshandel
Hampus är inte dömd en gång för kvinnomisshandel utan döms flera gånger för sitt riktade våld mot kvinnor som han lever med. Han har även avtjäntat flera fängelsestraff för kvinnomisshandeln. Här kommer ett axplock vad kvinnorna berättar om hur Hampus misshandlat dem i deras hem.

Från B 4196-13:
XXX har berättat att Hampus Broomén kom fram till henne när hon var ute med sin hund. När hon uppmanade Hampus Broomén att hålla sig undan blev han arg och sparkade henne i magen så att hon föll omkull.

XXX har berättat att händelsen ägde rum i hennes bostad, att Hampus Broomén var arg på henne för att hon kom hem för sent från ett möte och att han därför misshandlade henne genom att sparka och slå henne, varvid skadorna i form av blåmärke och svullnad uppkom på hennes ena lår.

Från B 5834-12:

Hampus Broomén har angett följande inställning. Han erkänner att han knuffat XXX men förnekar att han utdelat sparkar och slag mot henne. Han är osäker på om han tryckt ner henne i marken.

Han har även vid flera tillfällen misshandlat släktingar till samma kvinna han hade ett förhållande med och i omgångar bodde tillsammans med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s