Trump i tramsigt attack mot restaurangpersonal – ”servera mat och håll käften”

USA | President Donald Trump går ut i tramsig attack mot restaurangen och restaurangpersonalen som vägrade servera Trumps pressekreterare mat.

President Donald Trump smutskatsar den restaurang i delstaten Virginia som i fredags kväll bad Vita husets pressekreterare Sarah Huckabee Sanders lämna på grund av att hon jobbar åt Trump och står bakom Trumps rasistiska och ohumana politik.

På Twitter skriver Trump att restaurangen The Red Hen borde ”fokusera mer på att rengöra sina smutsiga tak, dörrar och fönster (behöver verkligen målas om) i stället för att inte servera en bra person som Sarah Huckabee Sanders”.

”Jag har alltid haft en regel att om en restaurang är smutsig på utsidan, så är den smutsig på insidan!” Vita huset har mycket att måla om med Donald Trumps lortiga högerpolitik och smutsiga rasistiska politik. Kasta inte sten i glashus Donald Trump nått du borde lära dig under uppväxten om dina föräldrar hade nått vett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s