Högerdebattören Katerina Janouch försvarar rasismen och hoten mot Jimmy Durmaz

HÖGERN | Högerdebattören Katerina Janouch försvarar hoten och rasismen som landslagsspelaren Jimmy Durmaz och hans familj utsattes för. Det är en PK-konspiration för att ”polariseras samhället mera menar hon.

Högerdebattören och ”journalisten” Katerina Janouch försvarar rasismen och förminskar hoten som Jimmy Durmaz och hans familj utsattes för efter hans sämre insatsen i matchen mot Tyskland. Men Katerina Janouchskriver på sin blogg och tror allt är påhittat. Dödshoten mot Durmaz finns inte och allt är iscensatt av politisk korrektheten som bedriver en påverkans kampanj för att enligt henne polariseras samhället och tysta rasister. Även om polismännen som läst hoten bekräftar äktheten och rasismen i dem och att det inte var någon trevlig läsning.

Hon skriver bland annat:
”Kunde det i själva verket röra sig om en välorganiserad så kallad påverkansoperation, där landet ytterligare skulle polariseras och de som är kritiska till förd politik utmålas som inget annat än simpla och hatiska dumskallar?”

Hela inlägget är en lång konspiration som med näbbar och klor försöker försvara rasismen och hoten som Jimmy Durmaz utsattes för. Hon påstår att det är en tillrättalagd påverkans operation för att smutskasta rasister och Sverigedemokraterna. Även om SD aldrig omnämns från några håll utan folk blivit förbannade över att en landslagsspelare utsatts för dödshot och rasism. Katerina Janouch känner att vinden vände när svenska folket slöt upp bakom blatten Jimmy Durmaz så hon blir nu tvingen att att försöka minimera problemet med rasism och idioter som hotar landslagsspelare. Hon försöker lägga orden i mun och förminska Jimmy Durmaz obehagskänsla. Hon är inte ensam. Nazistiska Nordiska motståndsrörelsen gick ut med liknande konspiration. När Katerina Janouch och NMR försöker göra politik av rasism, hat och hot kan det inte bli annat än fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s