Magnus Persson (SD) polisanmäld för förtal

HÖGERN | Riksdagsledamoten Magnus Manhammar (S) från Karlskrona polisanmäler riksdagsledamoten Magnus Persson (SD) från Bromölla för förtal. Det efter att Persson i riksdagskammaren hävdat att Manhammar ägnat sig åt åsiktsregistrering.

Enligt Magnus Manhammar ska Magnus Persson anklagat honom för att ha bedrivit åsiktsregistrering på svenska arbetsplatser under tiden som Manhammar arbetade för den antirasistiska stiftelsen Expo. Det hela skedde under en riksdagsdebatt om arbetsmarknad och arbetsmiljö den 8 mars.

– I stället för att bemöta mina argument så attackerade han mig som person, kallade mig lögnare och sade att jag ägnat mig åt åsiktsregistrering. Ett ganska grovt förtal i en direktsänd debatt i SVT, säger Magnus Manhammar.

Efter att ha diskuterat saken med partigruppen så valde Magnus Manhammar att polisanmäla Magnus Persson för förtal.

– Jag blev väldigt chockad av vad han sa. Det är gräns som Magnus Persson har passerat och det behöver lagföras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s