Folkets Nyheter växer – Över 11 000 läsare under första halvan av Juni

FOLKETS NYHETER | Folkets Nyheter växer sakta men säkert och blir en allt starkare arbetsrröst. Under första halvan av juni månad har över 11 000 läst Folkets Nyheter.

Folkets Nyheter har varit igång i snart ett år. Jag startade Folkets Nyheter i början av juli förra året och publicerade den första nyheten den 10 juli om den pågående soppkonflikten i Stockholm. Efter det har det blivit många nyheter, krönikor, ledare och artiklar om arbetsplatskamp. Från en mindre läsarskara i starten har den ökat rejält under hösten, vintern och särskilt under våren.

Nu när halva juni paserat har Folket Nyheter haft över 11 000 läsare. Folkets Nyheter har i snitt runt 10 000 läsare i månaden. Om juni fortsätter bra lär Folkets Nyheter passera 20 000 sträcket när månaden är slut. Flera steg framåt för en liten röd gräsrotsmedia. Det är bra besökssiffror för en media som inte har ekonomiska muskler med fackförbund, partier och företag i ryggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s