Inbrott hos Hamnarbetarförbundet – Transport stoltserar med stöldgods

INRIKES | Hamnarbetarförbundet har haft inbrott och blivit bestulen av Transport på en anrik fana. Transport visar nu hur lågt man kan sjunka som fack.

Hamnarbetarförbundet har blivit bestulna av fackliga konkurrenten Transport som agerat som ett gult fack i hamnkonflinten. Hamnarbetarförbundet skriver:

”Hamnarbetarförbundet avdelning 8 har drabbats av inbrott. Ur lokalen stals bland annat en historisk fana som avdelningen fick med sig i samband med uteslutningen 1971. Händelsen kommer att polisanmälas. Bevis för vilka förövarna är ligger ute på sociala medier.

Tydligen finns det inga gränser för hur lågt man kan sjunka för att försöka förgöra de fria demokratiska fackföreningarna.”

Transportarbetarförbundet visar stolt upp stöldgodset som stals från Hamnarbetarförbundets lokal.

Det är flera som hört av sig och framför kritik mot Svenska Transportarbetarförbundets agerande. Transport försöker att bortförklara sig och smita undan ansvar med att lokalen skulle vara olåst och flaggan vara kvarlämnad. Det tillbakavisas bestämt av Hamnarbetarförbundet.

”Här är bilden som Transportarbetareförbundet publicerade igår efter stölden av avdelning 8:s fackföreningsfana från låst lokal i Sundsvalls hamn. Inlägget är numera borttaget.”

One comment

  • Är helt galet. Hur tänker Transport när de stal Hamnarbetarnas fanan? Om det hade varit jag hade jag lämnat tillbaka fanan med svansen mellan benen. Visat lite ärlighet och ryggrad. Men det saknar Transport och deras medlemmar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s