Brandman omkom i fallolycka under släktningsarbete

ARBETSPLATSOLYCKA | I samband med skogsbrandssläckning väster om Ransäter i går omkom en brandman från stationen i Munkfors till följd av fallolycka, det här meddelar räddningstjänsten under torsdagsmorgonen.

Brandmannen hittades i terrängen strax innan midnatt, kollegorna startade hjärt-lungräddning som pågick tills ambulanshelikoptern anlände och sjukvårdvårdspersonal tog över. Personen konstaterades senare avliden på plats.

– Våra tankar går till de anhöriga. Vi sätter nu in resurser för att stötta brandmannens familj och vår personal i denna tragiska händelse, säger Nils Weslien, förbundsdirektör och räddningschef i ett pressmeddelande.

Polisen kommer att påbörja en undersökning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s