Moralpoliser på Liseberg kastade ut lättklädd kvinna – Moderaterna tiger

HÖGERN | Moderaterna vill ha insatser mot moralpoliser i förorten som styr hur kvinnor ska leva sina liv och straffar kvinnor som klär sig fel. Men när moralpolisen slår till på Liseberg så är Moderaterna tysta.

Den kvinnliga artisten Agnes Arrhult har precis uppträtt på scenen inför ett stort publikhav. När den kvinnliga artisten ska skriva autografer blir hon ifrågasatt av Lisebergs egna moralpoliser att hon var för lättklädd och skulle klä på sig mera kläder då hon visade för mycket hud. När artisten inte ville klä på sig mera då kläderna var del i hennes outfit. Då blir den kvinnliga artisten utslängd av två moralpoliser som jobbar som vakter på nöjesparkken.

Men det är tyst från Moderaterna som talade högt om hur förskräckligt det är med moralpolis i förorten som styr kvinnors liv och påverka kvinnors klädval. Men i kapitalismen högborg i Göteborg, Liseberg får moralpoliser kränka kvinnors val hur hon ska leva sitt liv och styra hur den kvinnlig artist ska gå klädd utan att Moderaterna rycker ut med sina kritiska röster. Det gäller bara när kvinnor i förorten förtrycks och Moderaterna kan ta politiska poäng i grumligt vatten. Högern och Moderaterna är hycklare. Moralpoliser ska bekämpas i både förorterna och i kapitalismens högborg Liseberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s