Hoppborg på Sossarnas familjedag kollapsade – Tydlig symbolik med (S) totala kollaps

SOSSEKRISEN | En sex meter hög hoppborg kollapsade under Socialdemokraternas familjedag i Vallentuna. En tydlig symbolik med Sossarnas totala haveri blir slående lika.

Socialdemokraterna rasar i opinionsmätningar efter opinionsmätning efter partiet fortsatta högersväng. Många sossar känner inte igen sitt parti när partiledningen dragit partiet in i mitten och trängas med alla partier från höger. Det haverierade lyftslottet på Socialdemokraternas familjedag blir så tydligt en symbolik med Socialdemokraternas ideologiska kollaps när de helt glömt bort sin egna stora väljarbas, arbetarklassen. En väljarbas som nu vänder partiet ryggen.

Enligt uthyrare av hoppborgen har någon stängt av fläktarna till borgen, vilket gör att den sjunker ihop. Enligt flera vittnen på plats var dock hoppborgen i dåligt skick. I samma dåliga skick som det Socialdemokratiska partiet ideologiska bas och hat morät oss som få Sverige att fungera, arbetarklassen.

Några av barnen fick uppsöka sjukvård, men ingen har fått allvarliga skador.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s